Stampen Fashion Media nu på webb-TV

Rörligt innehåll blir allt populärare. Stampen fashion Media lanserar en ny webb-tv-kanal. Denna berör ämnen som matlagning, nöje, livsstil samt mode.

Stampen Fashion Media lanserar en ny webb-tv-kanal. Denna ska sändas bland annat på Devote.se, Rodeo.net, Youbube.com, YouPlay.com samt Nattstad.se och hos ett antal bloggare. Kanalen är riktad till både unga kvinnor och män och kan kategoriseras som nöjeskanal.
– Vi tror att läsarna kommer uppskatta denna satsning, säger Katharina Kuylenstierna VD för Stampen Fashion Media. Läsarna har läst många bloggar och följer personer och det verkar roligt så vi antog att de även är intresserade av rörlig bild. Samtidigt så kändes webb-tv-kanalen som ett naturligt steg för oss alla.

Många kända namn
Några av Sveriges största bloggare som, Michaela Forni, Sandra Beijer, Dasha Al-Wadood samt Andera Wasima, har spelat in sina program som nu finns på den nya webb-tv-kanalen.
– Vi är glada att så många kända bloggare ville samarbeta med oss och delta i detta roliga projekt, säger Katharina Kuylenstierna.

Stort utbud
Kanalens innehåll består, vid lansering, av modeprogrammet ”Wadood”, nöjesshowen ”Wasimas Air Show”, ”Michaela & Dashas PodTv” samt matlagningsprogrammet ”Sandra och Milla i köket.” Planen är att ytterligare några fler nya program lanseras under hösten 2014.
– Tanken är att fortsätta ge ut nya program i snabb takt, säger Katharina Kuylenstierna. Det är 50 program varav åtta serier på gång som kommer ut. Vi kommer att hålla på så länge våra läsare tycker det är intressant, roligt och framför allt kollar på våra program.

En ökad efterfrågan på rörlig bild från både användar- och marknadssidan är två av många anledningar till varför webb-tv-kanalen startades. Enligt Katharina Kuylenstierna, är webb-TV en mycket lockande och erbjudande media.
– Webb-TV är bra för hela medieaffären, säger Katharina Kuylenstierna. Webb-TV är en intressant media på grund av innehållet, plattformen och även helt affärsmässigt. Det är många kunder som vill börja annonsera där och synas.

Programmen är producerade av Dobs Kanal. Produktion- och annonsbolaget är PlayAd.

 

Jessika Dzialo

Läs mer på:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s